kaart

SNACKS

oester, dashi vinaigrette (twee stuks) 12

goujonettes van  kabeljauw met yoghurt en specerijen dip 8

gedroogde ham carne salata gallego 16


VOORGERECHTEN

ravioli met champignon de paris, parmezaan en dooierzwam 18

bio-tomaat, burrata en basilicum 18

kalfszwezerik gerookt op tabaksblad, cichorei saus, compote van ui 26

vitello tonato, zuurdesem croutons, gerookte sprot 20

krokant hoeve-ei, karnemelk stampers, grijze garnalen 22


HOOFDGERECHTEN

geroosterde spitskool, linzensalade met jonge ui, zuurkoolsaus 26

kabeljauw uit de oven, courgettes, jus van bouchot mossel met lavas 28

gebakken tarbot, spinazie en gekonfijte peper, botersaus met vadouvan 45

piepkuiken uit de houtskool-oven met aromaten, braadjus met cider en salie 32

dubbele entrecôte van galicisch rund

salade & friet, choron saus (twee couverts)   p.p. 38


NAGERECHTEN

tiramisu 10

framboosjes licht gemarineerd met kweepeer, ijs van jasmijnthee 12

dame blanche 15


LUNCH 

voor- en hoofdgerecht 28

openingsuren

‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

adres

Sint-Maartenskerkhof 8
8500 Kortrijk

contact

+32 56 32 82 70