menu
étude

gebrande sint-jacobsvrucht

gomasio . flespompoen . umeboschi



langzaam gebraden witte kool 

mosterd . frills of hex

duif uit steenvoorde

rode biet . citroentijm

of

tarbot à la jardinière

beurre blanc . peterselie

boter en melk uit stasegem

crumble . karamel



menu 65

assortiment wijn 25 

all-in (inclusief aperitief, wijn, water en koffie) 105

kaas als extra gang 20

klassiekers en seizoenssuggesties

ravioli met champignon de paris

oud brokkel . wintertruffel 34

kalfszwezerik gerookt op tabaksblad

cichorei . compote van ui 26

gebrande sint-jacobsvrucht

gomasio . flespompoen . umeboschi 24

langzaam gebraden witte kool 

mosterd . linzen . frills of hex 26

tarbot à la jardinière

beurre blanc . peterselie 44

duif uit steenvoorde

rode biet . citroentijm 42



gebraden kalfshaas

wortel . venkeltopjes 36


Om een vlotte dienst te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen te kiezen voor onze menu formule.
 Dank voor uw begrip.

We raden minimaal 2 gerechten 
per persoon aan.

lunch

elke middag 

voorgerecht en hoofdgerecht 28

openingsuren

‘s middags en ‘s avonds open van dinsdag tot zaterdag

adres

Sint-Maartenskerkhof 8
8500 Kortrijk

contact

+32 56 32 82 70